Monday, January 14, 2019

Hva du trenger å forstå om anabole steroider

Tenk deg å lære om steroider? Trenger å vite hva de handler om? Jeg har faktisk skrev denne artikkelen for å gi deg en bit av steroid kunnskap.

Hva er de?

Anabole steroider er syntetiske versjoner av testosteron, kroppens naturlige kjønnshormonet. Anabole steroider har faktisk vært iøynefallende for profesjonelle idrettsutøvere samt kroppsbyggere på grunn av det faktum at de forbedrer dimensjon og også seighet av muskler. De har også forbedre aggresjon og også konkurranse, noe som kan være å foretrekke attributter i sportslige aktiviteter samt i helsestudio.

Nøyaktig hvordan har Anabole steroider brukes som narkotika?

Vanligvis anabole steroider kan bli anbefalt å annonsere appetitten, øke bein utvikling, generere mannlige puberteten, for å redusere virkningene av muskelvev sløse fra vedvarende forhold, for eksempel kreftceller eller AIDS, så vel som kan avsløre garanti som en mannlig fødsel styre. Medisiner er lett tilgjengelig som tann piller, injiserbare steroider, samt hud flekker.

Akkurat hvordan Anabole steroider arbeid?

Anabole steroider forvandle muskelmasse og styrke. Steroidene føre til en øket produksjon av proteiner, som er byggeblokker av muskel (flere byggeklosser antyder mer muligheten for muskelmasse og utholdenhet). Nedenfor er vitenskapen nedenfor.

Når et steroid forbrukes enten oralt eller ved hjelp av sprøyte, det vandrer til androgene reseptorer som ligger innenfor de mange cellene. Denne koblingen slår på den hormonelle middel reseptoren utvikle et bærer-RNA, som betyr den DNA for å konstruere spesifikke proteiner (muskel byggeklosser). Disse proteinene reiser i hele kroppen skaper anabole / vekst reaksjoner. Selv anabolisme er hovedaktiviteten av steroider, de også trekke ut en rekke forskjellige andre ønskelige og ugunstige resultater.

Så kan de jobbe? Ja, det finnes et behov for å ta dem NO, eksisterer gjennomfør betydelige negative effekter? FAKTISK. Likevel høres greit å ta steroider? Fortsett å lese.

Hva er farene ved å bruke anabole steroider?

I tillegg til å øke muskelmasse seighet, så vel som masse, resultatene av å ta anabole steroider inkluderer skadelige endringer i kolesterol, høyt blodtrykk, akne, leverskade, og modifikasjoner innenfor rammen av den venstre ventrikkel i hjertet, som er flere av symptomer som kan føre til kardiovaskulær sykdom.

Anabole steroider har en androgene eller virilizing effekt, noe som tyder på de påvirker mannlige trekk, som påpekt over. Anabole steroider påvirker starten av puberteten, vekst av klitoris hos kvinner så vel som penis hos mannlige barn (påvirker ikke størrelsen på penis hos voksne ennå kan redusere testiklene), økt størrelse av syngende akkorder og voksende av stemme, økt kroppshår (bryst, rygg), samt tidlig skallethet hos personer som er disponert for det. Ytterligere bivirkninger er redusert fertilitet, så vel som testikkelatrofi (sammentrekning).

Mye mer mulige kjente negative effekter som Steroid Kunder Danger:

  • Forbedret leverfunksjon.
  • Klinisk depresjon av naturlig testosteron produksjon.
  • Økning i kolesterolnivået og høyt blodtrykk
  • Forvandlet Thyroid Feature.
  • Neseblødning.
  • Vekst av bust som celler hos menn
  • insulin ufølsomhet
  • Androgene bivirkninger såsom tynt hår, forstørret prostata, fet hud, vannretensjon (typisk utseende), forbedret kroppshår til brystet og ryggen.
  • Forkrøplet utvikling hvis du er en ung voksen.
  • De orals også en tendens til å lage kvalme eller oppkast, diaré, uregelmessighet, så vel som å kaste opp.
  • Kan fremskynde utviklingen av svulster.

Problemet er med mange når du får på det du kanskje ikke har tenkt å gå av den så godt som du vil bare opprettholde øke dine muligheter for å få alle disse negative effektene til enhver tid. Den slags negative effekter som damene opplever når de velger å gjøre bruk av disse medikamentene, særlig de androgene de som testosteron er en hel masse enda verre enn de ovennevnte.

Adgang

Som for enkel tilgang, er realiteten at de er ulovlige forbindelser uten en klinisk resept, slik at enkel tilgang vil være gjennom det svarte markedet (alt det beste som for kvalitet). Videre, hvis du blir fanget i sin besittelse uten resept du kan møte opp til 5 år bak murene!

Message To All That kanskje trodde det gjelder å ta steroider

Ikke virkelig føler behovet for å ta medisiner for betydelige gevinster bare fordi de kan vises i ting i gym. Oppnå store gevinster tar innsats og pasienter men det er aldri en mye bedre følelse enn å streve samt oppnå noe stort på slutten av den.

Hvis du sliter eller føler at du trenger litt hjelp da få noen faglige råd. Jeg kan garantere deg at resultatene som du kan overvinne en 12 ukers varighet med en spesialist assistanse vil helt sikkert få deg til å spørre deg selv hvorfor du skulle også vurderes steroider.

No comments:

Post a Comment